Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara

via

Maskara kullanmaya ilk Max Factor markası ile başladım. Markanın maskaralarını her zaman başarılı buluyorum, hatta drugstore maskaraları arasında en iyi diye nitelendirilebilir.

Markanın yepyeni ürünü Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara günün konuğu !

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara, iki tarafı düz diğer iki tarafı silikon taraklı fırçaya sahip. Aralıklı ince taraklara sahip kısımları, en kısa kirpiklerden başlayarak en uzun kirpiklere kadar tek tek tarayıp kaldırıyor.

Bu kısım aynı zamanda tüm kirpiklere eşit ürün uygulamayı sağlıyor. Fırçanın bu yapısı çok hoşuma gitti. Düz kısım ise daha fazla ürün uygulanmasını amaçlıyor. Tek katta gözle görülür belirginlik ve tek tek taranmış kıvrılmış kirpikler dikkat çekiyor. Ancak benim gibi yoğun ve takma kirpik görünümünü seviyorsanız 2 hatta 3 kat uygulayabilirsiniz. Çünkü maskaranın çalışma stili şöyle; önce kirpikleri uzatıyor katları uyguladıkça hacim veriyor. Yani hacimi sonradan veriyor.

Kirpiklerimde dipten uca 2 kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Bence maskaranın işlevi kirpikleri tek tek ayırıp taraması.

Özel tarağı adeta alt kirpiklere maskara uygulamak için tasarlanmış!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara'nın seyrek ince dişli fırçasını kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar; - Seyrek dişli fırçasının arasına fazla miktarda ürün geliyor, fırçayı tekrar tekrar ürüne batırmaya gerek yok dipten uca tarayarak, homojen bir şekilde ürünü taraklı fırça yardımıyla uygulamak gerekiyor. Tarama işlemini yeterince yapmazsanız kirpikleriniz yapışabilir.

Seyrek ve kısa kirpiklere sahipseniz Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Maskara'ya şans verebilirsiniz.

Max Factor ürünlerini Mağazalarında bulabilirsiniz. İndirim zamanlarını takip ederek yarı fiyatına alma şansınız da var!

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on