Alix Avien Diamond Koleksiyonu

Alix Avien Diamond Koleksiyonu

via

Alix Avien' in kısa bir süre önce çıkan'Diamond Koleksiyonu' bugün konuğumuz. Alix Avien markasının yeni makyaj koleksiyonu Diamond; mat, parlak rujlar, kremsi lipglosslar, maskara ve ojelerden oluşuyor. Seride Maskara, ojeler, 5 lipgloss, 6 mat ruj ve 10 tane Parlak Ruj yer alıyor.

Performansı yüksek geniş renk skalasına sahip rujlar var. Aslında seride mat olarak tanımlanan rujlar tam olarak kuru yapıdaki mat rujlardan değil. Saten yapıda, kolay sürümü olan dudakları nemlendiren yarı mat rujlar.

Bende mat serisinden 4 numaralı kırmızı ruj var. Kırmızının en güzel en asil tonlarından birine sahip olan 4 numara, koyu tonlu bordoya dönük bir renk.

4 numara, opak bir ruj örtücülüğü çok başarılı. Kolayca uygulanabiliyor ve bişey yiyip içmezseniz 3-4 saate kadar kalıcı. Kırmızı ruj tutkunlarının çoğu bu tonu sevecektir.

Alix Avien'in Diamond Koleksiyonu'ndaki 9 numaralı ruj ambalajında mat gibi görünen ama dudaklara uygulandığında oldukça nemli bir yapısı olan ıslak bitirişli nude pembe.

9 numara bence makyaj çantalarının olmazsa olmaz üyesi. Her makyaja ve her cilde yakışan pembeye dönük nude bir ruj. Dudakları pürüzsüz ve olduğundan daha hacimli gösteriyor.

Duruşunu çok beğendim. Mac'in Patisserie rujunun çok yakın muadili. Dudaklara nem verme özelliği çok yüksek.

Seriden tanıyacağımız bir diğer ürün Lipgloss, bende 4 numaralı mercan şeftali rengi var.

Nemlendirici özelliği olan yapış yapış olmayan bir gloss. Dudaklara hacim ve ıslak görünüm veriyor.

Rujlar 14,50 TL

Toplu halde renkleri görüyoruz.

Serideki maskara ve ojeyi ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.

Maskara için ilk söyleyebileceğim. Bükülebilir, taraklı silikon fırçası var. Nispeten likit bir yapısı var. Biraz daha kullanıp detaylı yorumlayacağım.

Denediklerim arasında özellikle rujları çok sevdim.

Sevgiler :)

*Basın ü rünüdü r. Objektif yo rumla rımı içe ri r.

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on