MAC Retro Matte Pro Longwear Dudak Kalemi - Shock Value

MAC Retro Matte Pro Longwear Dudak Kalemi - Shock Value

via

M.A.C' in dudak kalemleri benim makyaj çantamın olmazsa olmazları. Kışın sıklıkla koyu renklileri kullanıp paylaşmıştım. Şimdi ise baharın enerjisiyle birlikte en sevdiğim pembe tonuna sahip Shock Value karşınızda !

Pro Longwear Shock Value Dudak Kalemi, Retro Matte koleksiyonunda yer alıyor. Koleksiyonda 8 farklı renkte dudak kalemi var. Hemen hemen hepsi alınmaya değer hoş renklere sahip. Uzun süre kalıcığı olan pigmentasyonu ve opaklığı yüksek kalemler. Rujların altına uygulandığı zaman 8-10 saate kadar rujların kalıcılığı artıyor.

rujuna çok benziyor. Hatta bazı yabancı bloglar MAC Retro Matte Pro Longwear Dudak Kalemi Shock Value , mavi alt tonlu soğuk bir pembe. Mat duruşlu ama kremsi bir yapıya sahip. Kolayca uygulayabiliyorum. Yumuşacık yapısı var. Deyim yerindeyse yağ gibi kayıyor. Fuşyaya dönük mavi alt tonlu aydınlık bir pembe. Genellikle sevdiğim tüm pembeler mavi alt tonlu. Biraz neon havası var özellikle MAC'in Candy Yum Yum Candy Yum Yum rujun birebir muadili olduğunu yazıyor.

İşte dudaklarımdaki duruşu ...

Bu tonu çok seviyorum, bittikçe alabilirim. Puan vermem gerekirse 10 üzerinden 10 verebilirim.

Shock Value , 8 saate kadar kalıcı bir dudak kalemi. Tek başına kullanılabildiği gibi benzer tonlu rujlarla müthiş uyum sağlıyor. Tek başına uygulamadan önce dudaklarınızı iyice nemlendirmeyi unutmayın.

MAC Pro Longwear ruj serisindeki Love Forever'a çok benziyor. Aynı zamanda Maybelline Fuchsia Flash'da yakın muadil olabilir.

MAC Mağazaları'ndan deneyerek alabileceğiniz gibi MAC Cosmetics Türkiye'nin web sitesinden 'ücretsiz kargo' seçeneğiyle online olarak sipariş edebilirsiniz. TıkTık ...

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on