(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Lush - Ocean Salt Yüz & Vücut Peelingi.

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Lush - Ocean Salt Yüz & Vücut Peelingi.

via

Bugünkü konuğumuz Lush'ın hem yüz hem de vücut için kullanılan Ocean Salt isimli peelingi.

İlk olarak içeriğine bakalım,

Fine & Coarse Sea Salt, Fresh Grapefruit Infusion, Stearic Acid, Fresh Lime Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Cetearate, Glycerine, Triethanolamine, Fresh Avocado Butter, Coconut Fat, Lime Oil, Seaweed Absolute, Violet Leaf Absolute, Lanolin, Cetearyl Alcohol, *Limonene, *Linalool, Perfume, Colour 42090, Methylparaben, Propylparaben.

Deniz tuzu, taze greyfurt, taze limon , taze avokado yağı (avokado takıntısı olan biri için mutluluk verici), hindistan cevizi yağı (takıntı no 2).

Üründe varlığını en çok hissedeceğiniz kısımlar deniz tuzları. Küçük denilmeyecek parçacıklar halinde deniz tuzu içeriyor.

120 gram ve ben bu ürünü vücudum için değil yüzüm için kullanıyorum, haliyle uzun süre gidiyor.

İçerisindeki parçacıkların büyüklüğünü görebilirsiniz,

Ocean Salt'ın bana çok hoş gelen bir kokusu var, içerisinde deniz tuzu, limon, greyfurt olan bir şey nasıl kötü kokabilir ki zaten? Çok güzel, çok ferah, canlandırıcı.

İçerisindeki parçacıkların büyüklüğü ve yoğunluğu göz önüne alınarak hassas ciltlerde kullanımının çok güvenli olmayabileceği söylenebilir. Gerçi bunu kullanıp memnun olan kuru ciltli kişileri de okudum ancak ben özellikle normal-karma yağlı ciltlerin çok beğeneceğini düşünüyorum. Hassas ciltliler bu ürünü yüzünü ve ellerini iyice ıslattıktan sonra çok hafifçe uyguluyormuş, ben biraz hatır hutur uyguluyorum. Yakında Lush'ın
Ocean Salt, peeling görevini başarıyla yerine getiriyor, cildi derinden temizleyip arındırdığını hissediyorsunuz. İçerisindeki yağlar, avokado yağı başta olmak üzere, cildinize hafif bir nem de vermesini sağlıyor, kurutmuyor. Ocean salt kullandıktan sonra tertemiz ama gergin bir cilde değil, tertemiz, arınmış ve yumuşak bir cilde sahip oluyorum.
Bu peelingin bir diğer kullanım bölgesi ise eller. El peelingi olarak da kullanmaya başladım ve bath&body worksün bitirdiğim el peelingini tekrar almaktan vazgeçtim.
Yenisini almayı düşündüğüm bu peelingi Lush mağazalarından 36 TL'ye satın alabilirsiniz.

Mutlu günler,
Love Lettuce isimli muhteşem maskesinden de bahsedeceğim! Pınar.

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on