Estee Lauder Modern Muse

Estee Lauder Modern Muse

via

Estee Lauder' ın ses getiren yepyeni parfümü Modern Muse günün konuğu !

Modern Muse bana göre temizlik hissi veren hafif çiçeksi bir koku. Ağır iddialı bir koku değil daha zarif ve etkileyici bir koku. Tamamen çiçek notaları değil odunsu notalarda içeriyor. Belki de ilk etapta beni çeken odunsu notaların etkisi oldu.

Modern Muse şöyle tanımlanıyor ; Modern Muse bir araya gelmesi çok zor olan özel notalardan oluşturulmuş 2 benzersiz akord'dan oluşur ve bir Doğu-Batı sentezidir. Modern kadının kreatif enerjisi ve manyetik çekiciliğinden ilham alınan Sparkling Jasmine Accord ve modern kadının güçlü duruşu, özgürlüğü ve yüksek özgüveninden ilham alınan Sleek Woods Accord bir araya gelerek ilham kaynağı olmanızı sağlar.

Şişesi, kutusu oldukça şık ve göz alıcı bir tasarıma sahip.

Kalıcılığı benim tenimde maksimum 3 saat, sonrasında tazelemem gerekiyor. Belki burnum alışıyor bilemiyorum ama tenimde hissedemiyorum, kıyafetlerimi kokladığımda Modern Muse'ün kokusunu buram buram hissediyorum.

Fiyatı; 50 ml 230 TL 100 ml 320 TL

Özellikle çiçek kokularının hayranıysanız denemenizi öneririm. Özel kampanyalardan yararlanarak Estee Lauder'ın sitesinden online olarak alabileceğiniz gibi Estee Lauder satış noktalarından teninizdeki etkisini görerek alabilirsiniz.

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on