MAKEupByBgM / All about makeup : TARTE Discover the Amazon kit/ Light

MAKEupByBgM / All about makeup : TARTE Discover the Amazon kit/ Light

via

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba:)

Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Elimde yazmam gereken o kadar çok ürün birikti ki. İlk olarak beni en çok heyecanlandıranlardan başlayayım dedim. Tarte markası ne zamandır denemek istediğim, temiz içeriği ve kaliteli ürünleriyle göz dolduran bir marka. Tabi ne yazık ki yine ülkemizde bulunmayan bir marka:( Bu seti USA dan getirttim. Sephoranın kendi sitesinden sipariş verip bir tanıdığıma ısmarlamıştım. Fiyatı 35$ civarı.

İçerisinde yabancı bloggerlar tarafından çok övülen "amazonian clay full covarage foundation" yani tam kapatıcı fondoteni, rimel ve marajuca yağı ve çok şık cüzdan kıvamında :) bir ürün yer alıyor. Bendeki set light. Bileğimde fondoteni uygulayınca gördüğünüz gibi biraz koyu dursada yüzümde rengi tam oturdu. Kapatıcılığı gerçekten çok yüksek ancak kuru ciltlere göre değil. Çene kısmımda gün içerisinde kuruma yaptı. Mousse kıvamında olduğundan ekstra pudra uygulamasına gerek duymuyorsunuz. Kısacası sevdim mi çok emin değilim ama niye aldım demedim :)

Rimele gelirsek, çok çok severek kullandığım yeterince dolgunluk ve uzunluk veren simsiyah, kirpikleri taşlaştırmadan kıvrık tutan oldukça başarılı bir ürün. Lakin ve lakin 2 aydır kullanıyorum bence çok çabuk kurudu ve artık gün içinde dökülme yapıyor :(

Ve setin en çok sevdiğim ürünü: Marajuca oil. Bu yağ cilt tonunu dengeleyen, ekstra nem veren ve gençlenştirmeyi vaad eden bir ürün. Gerçekten de söylendiği gibi nem vermesi harika, sivilce falan yapmadı, çok çabuk emiliyor sanki yağ formunda değil gibi. Ben özellikle göz çevrem aşırı kuru olduğu için o bölgede kullanıyorum. Tepesi roller formatında olduğu için ekstra sevdim.

Siz Tarte ürünlerini denediniz mi? En çok beğendikleriniz neler?


Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on