Avon Romantic Rose Banyo Köpüğü

Avon Romantic Rose Banyo Köpüğü

via

Avon 'un banyo köpüklerini çocukluğumdan beri kullanırım. Müthiş kokularıyla banyoyu keyifli hale getiriyorlar. Çıkan her çeşidini denemişliğim vardır.

Avon'un banyo köpüklerini ciddi anlamda başarılı buluyorum. Ayrıca bir çok kullanım şekli var. Şimdi yepyeni bir çeşit olan Romantic Rose'u tanıyacağız ....

Avon Romantic Rose Banyo Köpüğü, benim böyle parfümüm olsa tüm yaz boyu kullanırım dediğim yarı kalıcı şık bir kokuya sahip. Pembe ambalajı üzerinde pembe gül resimleri var. Ama kesinlikle buram buram rahatsız edici gül kokusuna sahip değil aksine böyle bir parfüm olsa bir çoğumuzun severek kullanacağı hoş bir kokuya sahip.

Avon'un banyo köpüklerinin bir çok kullanım alanı var demiştim. Uzun yıllardır Avon banyo köpüklerini kullandığım için bu konuda epey deneyimim var. Boyutları 1 lt'ye kadar olduğu için uzun süre kullanılıyor. Ben genelde duş jeli gibi kullanıyorum, banyo lifine az miktarda döküp yoğun köpük içinde tenimi temizliyorum. Banyodan çıktıktan sonra bir kaç saat daha kokuyu hissedebiliyorum.

Avon banyo köpüklerini başka alanlarda da kullanıyorum. Mesela en güzel kokanlarını çamaşır makinemin yumuşatıcı gözüne az miktarda ekliyorum hem çamaşırlarım yumuşacık oluyor hem de mis gibi kokuyorlar. Aynaları leke bırakmadan temizlemek için iyi bir yardımcı evdeki tüm aynalarımı ve avizelerimi siliyorum. Kediciğiniz, köpeğiniz varsa onları yıkamak için yine müthiş bir yardımcı. Son olarak kullandığım alan halıya, kanepeye birşey döktüysem onları temizlemek için nemli beze hemen azıcık Avon banyo köpüğü döküyorum ve siliyorum. Sonuç mükemmel.

Avon banyo köpükleri benim için hem vazgeçilmez hem çok işlevsel ürünlerden.

Romantic Rose'da en yeni en hoş kokulu çeşitlerinden.

Şuanda Kampanya 3 Avon Kataloğu yayında, orada 3 tane 1 lt banyo köpüğü 27,90 TL.

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on