Beauty Gore the Ladylicious: İnceleme: OPI Malaga Wine//Review: OPI Malaga Wine

Beauty Gore the Ladylicious: İnceleme: OPI Malaga Wine//Review: OPI Malaga Wine

via


Merhabalar!
Sevgililer Günü alışveriş postumda bahsettiğim OPI Malaga Wine'a bu yazıda biraz yakından bakacağız.

Hey everyone!
Today we'll be looking closer to OPI nailpolish in Malaga Wine which I also mentioned in my previous Valentine's Day post.

Elimde bolca kırmızı ve bordo var, ama ben uzun süredir tam olarak kendini gösteren bir bordo arayışındaydım. Bendeki bordoların hepsi siyaha çalan, fazlaca koyu bordolar ki ben o renk tonunu oldukça seviyorum. Ama aradığım şey biraz daha kırmızılığını gösteren bir bordoydu. Bu ojeyle arayışıma son vermiş oldum.

I have lots of reds and burgundies as nailpolishes but I was in a search for a perfect burgundy. The shade of my burgundy nailpolishes are generally so dark, nearly blackish so I wanted some burgundies which show the redness in 'em, and I found it in this!

Direkt gün ışığında kırmızı gözükse de normal şartlarda kırmızılığını bolca gösteren bir bordo. OPI olunca, 40 lira verince, insan uzun süre tırnakta kalmasını ve kolay uygulanmasını bekliyor tabi ki. Bu açıdan bakarsak, sürümünün bordo bir oje için oldukça kolay olduğunu söyleyebilirim. Kırmızı tonlu ojeleri sürmesinin de silmesinin de nasıl bir ızdırap olduğunu biliyoruz, bu yüzden sürümünün kolay olması benim için önemli bir artı. Kalıcılığının normal bir ojeden daha fazla olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü top coat sürmeye üşeniyorum, ama top coat sürseydim daha fazla kalırdı bundan eminim.
Özetle, iyi ki almışım dediğim bir oje oldu. Çok para verip memnun kalmadığım bir OPI ojem olmuştu daha önce, ve bunda da onu yaşasaydım bir daha OPI almazdım ama çok memnunum, kesinlikle öneriyorum.

Even if it looks red under the direct daylight, it is a pretty burgundy color which shows the redness. It's easy to apply which is really important for redish nailpolishes, we all know the drill about the hard times on both applying and taking off the red-included nailpolishes. Moreover, if you pay 40 liras for a nailpolish, you expect the quality and easy application. Within this line, I can say that it didn't disappoint me. It lasts as long as a regular nailpolish cuz I'm so lazy to apply a top coat but if I used one, I bet it'd last longer.
All in all, I'm so glad that I purchased this nailpolish. I surely recommend it.
xx

Connectez-vous pour laisser un commentaire

Follow us on